Monday, November 10, 2008

8th november 2008

Konsert Hadif

Hari ni konsert anak aku,
aku lak kena koje..
terpaksalah husband aku yang uruskan dulu..huhu
aku nnt terus pg dari opis, konsert start kul 1.30pm
so, dere sikit akek tu.. Best gak keja keja sabtu ni huhuhu



tu dia cikgu dok tengah siap kan.
anak aku ni mmg taktau diam
kena banyak2 sabar cikgu dia ni..
Merah, asyik tengok abang dia..


























ini merah, selebet sungguh! tau2 je la klu abah nye yang uruskan..
pakai baju tidur je ..mak kau cukup punya glamour!!! huk huk parasan daa..
















Tengah siap sedia duduk tunggu persembahan..
Gambar hadif buat persembahan xde.
cuma ambik vedio je,xtau lak nak publish ..
















Ini masa penyampaian sijil. Sijil pun jadi la hadiffff..




Yang terover tu dia la.. Faktor keturunan
la katakan..












orang sibuk kat dalam, abang nabil sibuk lak
main kat luar...
dorang ni mmg xleh duduk diam
aku rasa dorang ni ikut kaklang aku la..
xleh dok diam, asyik nak melompat je..Apakah!!






















Ini last pic dari hadif...
dia memaeng suka ambik gambar muka cam gini
konon hensem la tu...

5 comments:

Ceera said...

entahnye dadif tu..

kang dah besar compom nyesal..

kenapa la aku amik gambar camnie, why????

MaisOl Elor@ said...

ceera : nasib baik dia x ambik gambar lagak bawak moto...

sepet a.k.a zack_u said...

hahahaha!! atam xle bla..
huyo..
kakcik update byk dah oo..
cam terharu..huhu!!

viruspadu said...

tu lah

kalau anak andak lasak pun memang sebab ikut pangai kaklang la ni hiihihihihih

BigMouth said...

Woi, ape salah kan alang ni... alang bukan nyer lasak, tapi terlebih aktif...
Kan bagus, utk kesihatan...hehehehe