Wednesday, November 5, 2008

kenapa AKU tak update????

aku bukan sengaja xnak update, bukan kemahuan aku jadi begini..
byk jugak lah sebab2 yang aku tgh pikir2 kan..

ALASAN YG Per1
Bila time nak update je, ada je bunyi
merah : mama nak susu!
siap guling2 depan aku
terpaksa la aku kena buat
eessh.. merah ni sibuk tul la..
pas tu hilang idea aku suma..camner nak update!!


ALASAN YG ke 2
adik aku si ketam tu ckp, klu idea tu dtg cepat2 tulis kat kertas ke kat apa2 la
time nak tulis je pen buat hal lak.. jumpa pen yg xda ink la..yg patah la..
saje je xnak aku update..pen ni la tam...
pas tu hilang idea aku suma..camner nak update!!

ALASAN YG ke3
kang aku update, keluar gambar seksi aku sana sini
terglamour plak aku ni dari adik2 aku tu
aku nak menjalani kehidupan aku ngan aman!!!
yela pegi mana2 xde org kacau
mcm ni
Haiiii.. i KENAL U ni , I suka la baca blog u...sgt ceria ...I LIKE...u know
(x blh bla.....hehehe nama pun alasan..)


ALASAN YG ke4
setiap kali nak update,
bukak blog korang2 suma
baca blog ceera,vp,sepet,bmouth,b.lang,lalok,kiki,
redmama,hotmama,coolmama,apa2mama
time blog aku je aku dah ngantuk da..


ALASAN YG ke5
Pening la nak menulis..
aku ni memang xsuka tulis2 type2
aku suka dgr2 ke, ckp2 ke,
dgr gosip ke! ckp gosip ke! kan tam..
baru best hehehe

dah penat nak pikiq ALASAN lain la
klu korang ada forward lah ye.












gambar ni xde kene mengena dgn ini cerita
saje je nak ngetes dulu

9 comments:

nurul said...

akhirnya akak update jg...lama tggu nk tau pasal akak plak..bila baca blog depa tu cam dah knal lama..dah tau yg tu camne yg ni camne..kak lang cite pasal ayin, akak cite lah pasal merah plak..salam kenal dari saya..

Ceera said...

wakakaka..

banyak la alasan kakcik kan..

url bila mau tukar?

sepet a.k.a zack_u said...

oi...da update..bangge lakk i rase..haha!!
betol cakap atam...

kate nk tuka name kakcik kt url..
nak kitorang edit kan gamba??
hahahaha!!

fealize_eleanoer said...

perghh...

giler byk alasan...

xpe2...take ur time k...

atty's said...

kty suka alasang yg no 4..ekekekke

MaisOl Elor@ said...

nurul-tu la nak update pun berkira-kira ekk..ok la nnt kita cuba update seminggu sekali ..ok la 2 hehe

ceera-mcm ni pun satu malam x tidu hang tau tak!!

sepet-tu la nak suh atam kasi meletop dari alang nye ..huhu pendengki!

fealize- tu baru sikit yang ooii..dlm kepala penuh, x tertulis je

atty-tu suma salah dorang,nape dorang update ..terpaksa baca

B..alang said...

anticik ini ayin.masa bila ancicik ada blog.

viruspadu said...

terhegeh2 ooo minah ni

wakakaka

agaknya fikir alasan ni sampai malam tak tido2 ek hahahaha

miSs LoneLy a.k.a AnnA said...

♥♥akak..♥♥
pasni updet manyak2 taw..
daaa...daaa....