Tuesday, November 11, 2008

Makan nGan ciPut..
mesti korang dah putih mata dok tengok gambar ceera ngan ciput kat blog2
akak2 dia kan...

so aku x nak letak gambar lagi la..
cuma aku sempat merakam perbualan mereka
semasa majlis makan berlangsung dgn menggunakan camera
canggih aku, yg boleh merakam 1 km dari tmp duduk aku
canggih kan!!!!
















ciput : ayang kata, 6 ke 7 orang je..ni sampai 25 orang,, apa ke jadah nye!!

ceera : ala..b, ayang pun xsangka ... dorang ni suma buruk lantak!!!

ciput : camner ni..b takut x cukup duit ni...ayang nak bawa duit lebih tak??

ceera : ok nnt ayang cuba call Linda..boleh gak dia backup..

















ceera : hello linda, bla bla bla bla..

Linda : apa susah...kau ngan ciput basuh je pinggan kat belakang tu
kau pun kan dah nak kawin ,...training la sikit basuh pinggan periuk tu..huhu

















emak : tema kasih lah belanja makcik makan.. anak makcik yg 9 org tu pun
tak ajak2 makcik makan...apa punya anak!! taik idung masin...

ciput : perkara kecik makcik. saya x kisah . lain kali nak bawa satu bas PUN saya x kisah..
(sekali n terakhir)
















oleh kakcik.senget.com.my

semua cerita adalah rekaan sahaja xde sangkut paut dgn apa2 yang blh berpaut..

8 comments:

Ceera said...

hampeh sungguh kakcik nie..

asal muka ciput tak nampak tu, hehehehehe..

BigMouth said...

ade2 jer ko ni lah ara!! lawak!
tp yg tak moh dok diam tu, mmg keturunan alang lah kot!! Tp anak ko, lebih up dr alang beb!!

MaisOl Elor@ said...

ceera : taktau camera acik yg rosak ke muka ciput yang rosak...larikkkkss

b.mouth : dulu kan kaklang berkawan dgn jin toncet, dah lupa ke smp mata juling2...takuutttt

sepet a.k.a zack_u said...

hahahaha!! lawak je..eh kakcik..
siasatan dah abes blom spe yg reply msg kite..
hehe!

viruspadu said...

andak yang duduk depan atam pun tak dgr apa yang dia borak

hebat kakcik!

Zara Noh said...

Hahaha

Zara Noh said...

Hahaha

Zara Noh said...

Hahaha